GaeilgeEnglishFrançaisDeutschEspañaItaliano한국어SvenskaNorsk bokmålSuomiRusskiyMagyarRomanianPolski
McHale Balers & Wrappers
interface
Intra in clienti >
 • slide_01.jpg
 • slide_02.jpg
 • slide_03.jpg
 • slide_04.jpg
 • slide_05.jpg

 

 • Round Baler Wrapper
  991
 • Square Baler Wrapper
  998
 • Variable Chamber Round Baler
  V660
 • Fixed Chamber Round Balers
  F5000
 • Integrated Baler Wrapper
  Fusion 3

Bine aţi venit pe web site-ul McHale

McHale este un constructor internaţional specializat în utilaje agricole. Nucleul afaceri McHale se concentrează în producerea balotierelor de baloţi rotunzi cu capacitate mare,şi a înfoliatoarelor de baloţi rotunzi şi pătraţi pentru producerea de baloţi de fân,siloz, iarba, paie.

McHale fabrică o gamă de balotiere cu camera de balotare fixă sau variabilă, înfoliatoare de baloţi rotunzi sau pătraţi, Fusion balotieră şi înfoliator integrat într-o singura unitate, o gamă de dispozitive de manevrat, separat baloţi şi echipamente pentru tăiat blocuri furajere de siloz şi păpuşoi.

McHale fabrică utilaje şi echipamente agricole de calitate ridicată de peste 30 de ani. Pe durata acestui timp McHale a luat decizia considerabilă de a se concentra pe dezvoltarea de balotiere de mare capacitate şi înfoliatoare de baloţi rotunzi şi pătraţi. Prioritatea afacerii a constat în rezolvarea problemei de a oferi soluţii practice pentru fermieri şi contractori pentru producerea de baloţi rotunzi de fân siloz iarbă şi paie.

La nivel mondial fermieri, contractori şi muncitori particulari utilizează gama de produse McHale de balotiere şi înfoliatoare de baloţi rotunzi şi pătraţi pentru a produce un furaj de calitate ridicată. Balotierele McHale de baloţi rotunzi şi înfoliatoare de baloţi rotunzi şi pătraţi pot fi văzute operând în 40 de ţari de pe glob care includ următoarele: Irlanda, Anglia, Scoţia, Ţara Galilor, Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Ungaria, România, Canada, SUA, Korea, Australia, şi Noua Zeelandă. În toate ţările balotierele şi înfoliatoarele McHale sunt recunoscute ca fiind o alegere pentru profesionişti care doresc o capacitate de lucru ridicată.

McHale utilizează tehnologii speciale în proiectarea şi dezvoltarea de balotiere pentru baloţi rotunzi şi înfoliatoare de baloţi rotunzi şi pătraţi care lucrează cu eficienţă maximă, costuri reduse de balotare şi soluţii de înfoliere.

 
Ne cerem scuze, nu avem evenimente curente de prezentat în acest moment.

Vizualizați toate produsele