Personverninformasjon og beskyttelse av personvernet ditt

Introduksjon

Vi på McHale respekterer din rett til personvern og overholder våre forpliktelser i henhold til databeskyttelsesloven 1988 og 2002. Formålet med denne personverns personvernpolitikk er å skissere hvordan vi håndterer personlige opplysninger du oppgir til oss mens du besøker denne nettsiden (www. mchale.net). Selvfølgelig, hvis du ikke er fornøyd med denne personvernspolitikken, bør du ikke bruke dette nettstedet.

Ved å besøke dette nettstedet godtar du vilkårene i denne personverns personvernpolicy. Eventuelle eksterne lenker til andre nettsteder er tydelig identifiserbare som sådan, og vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernreglene for disse andre nettstedene.

 

Typer informasjon samlet

Vi beholder to typer informasjon:

Personlig informasjon

Dette er data som identifiserer deg eller kan brukes til å identifisere eller kontakte deg, og kan inkludere navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Slike opplysninger samles kun fra deg dersom du frivillig sender det til oss

Ikke-personopplysninger

Som de fleste nettsteder samler vi statistisk og annen analytisk informasjon (via informasjonskapsler) samlet på samlet av alle besøkende på nettstedet vårt. Disse ikke-personopplysningene omfatter informasjon som ikke kan brukes til å identifisere eller kontakte deg, for eksempel demografisk informasjon om for eksempel brukerens IP-adresser hvor de er klippet eller anonymisert, nettlesertyper og andre anonyme statistiske data som involverer bruk av vår nettside ..

 

Formål som vi holder informasjonen til

Ikke-personopplysninger

Vi bruker ikke-personopplysningene samlet fra besøkende til nettstedet vårt i en samlet form for å få bedre forståelse av hvor våre besøkende kommer fra og for å hjelpe oss å bedre utforme og organisere nettstedet vårt.

Personlig informasjon

Vi behandler eventuelle personopplysninger du oppgir til oss for følgende formål:

  • å kontakte deg om nødvendig i forbindelse med eventuelle kommunikasjoner du kan sende til oss;
  • for å holde deg informert om oppdateringer til våre tjenester / produkter

 

Offentliggjøring av informasjon til tredjeparter

Vi vil ikke videregive dine personopplysninger til tredjeparter med mindre du har samtykket i denne opplysningen eller med mindre tredjepart er pålagt oss for å gi deg en tjeneste. Dette inkluderer tredjeparts mailing tjenester som Mailchimp. Under alle slike omstendigheter er tredjepart bundet av tilsvarende databeskyttelseskrav, og dataene dine blir ikke brukt til noe formål som ikke er forbundet med spørringen du sendte til oss.

Vi vil videregive dine personopplysninger dersom vi tror på god tro at vi må oppgi det for å overholde gjeldende lovgivning, innkalling, søknadserklæring, retts- eller regelverk eller annet lovbestemt krav.

 

Sikkerhet

Dine personlige data holdes på sikre servere. Internettets natur er slik at vi ikke kan garantere eller garantere sikkerheten til all informasjon du overfører til oss via Internett. Ingen dataoverføring via Internett kan garanteres å være 100% sikker. Vi vil imidlertid ta alle rimelige skritt (inkludert passende tekniske og organisatoriske tiltak) for å beskytte dine personlige data.

Oppdatering, bekreftelse og sletting av personopplysninger

Du kan informere oss om eventuelle endringer i personopplysningene dine, og i samsvar med våre forpliktelser i henhold til de irske databeskyttelsesloven 1988 og 2002 vil vi oppdatere eller slette dine personopplysninger tilsvarende. For å finne ut hvilke personopplysninger vi har på deg eller for å få oppdatert, endret eller fjernet dine personopplysninger fra databasen, vennligst send oss ​​en e-post på marketing@mchale.net. Eventuelle forespørsler om personopplysninger kan være underlagt foreskrevet avgift.

Endringer i nettstedets personvernpolicy

Eventuelle endringer i denne personverns retningslinjer for personvern vil bli lagt ut på denne nettsiden, slik at du alltid er oppmerksom på hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, om noen, avslører vi det. Hvis vi til enhver tid bestemmer oss for å bruke Personopplysninger på en måte som er vesentlig forskjellig fra det som er angitt i denne personverns personvernpolicy, eller på annen måte avslørt til deg da den ble samlet, vil vi varsle deg via e-post, og du vil ha valg som til hvorvidt vi bruker informasjonen din på en ny måte.

 

Bruk av Cookies