Bo Wallin kinevezése a Skandináv és Balti Régió Igazgatójává

Bo Wallin-t nevezte ki a McHale a Skandináv és Balti Régió Igazgatójává.

A McHale elkötelezett az élvonalbeli bálázó és bálacsomagoló megoldások fejlesztése iránt a professzionális bérvállalkozók és gazdák számára. A McHale célja a nagyobb teljesítményű gépek fejlesztése, amelyek növelik a takarmány minőséget, miközben minimalizálják az állásidőt és üzemeltetési költségeket.

Martin McHale (McHale társalapító, Értékesítési és Marketing igazgató)

“A McHale, mint cég jelentős növekedést ért el az elmúlt évtizedben. A Skandináv és Balti régió jelentősen hozzájárult ehhez a növekedéshez. Az általunk kifejlesztett termékek számtalan részét ezeken a piacokon teszteltük, a skandináv és balti ügyfelek és forgalmazók döntő szerepet játszottak a termékfejlesztésben és ezért mi nagyon hálásak vagyunk. A McHale most egy olyan ponton áll, hogy meg kell erősítenünk jelenlétünket a kulcsfontosságú Skandináv és Balti piacokon.”

 

“Ennek eredményeként örömmel jelenthetem, hogy Bo Wallin-t neveztük ki, cégünk Skandináv és Balti Régió igazgatójának. Ezt egy nagyon fontos feladatnak látom és a korábbi Bo-val történ együttműködésünk alapján biztos vagyok benne, hogy Ő továbbfejleszti a McHale márkát és megerősíti kapcsolatainkat e kulcsfontosságú területeken.”

Bo Walling Megjegyzések
Bo a Svéd Mezőgazdasági Egyetemen szerezte meg diplomáját és 28 év szakmai tapasztalattal rendelkezik az agráriparban, senior értékesítési és marketing pozícióban. Karrierjét tekintve, Bo Wallin vezető szerepet töltött be a svéd AGCO vállalatnál, értékesítési igazgatója volt az AGCO Skandináv és Balti régiójának, legutóbb pedig import igazgatói pozíciót töltött be az A-K Maskiner Norway cégnél, amely számos mezőgazdasági gépgyár importőre, mint például Case IH, New Holland, Amazone, Pöttinger és Trima, csak néhányat említve

Bo Wallin elmondta,

“Nagyon várom már, hogy csatlakozzam a McHale-hez. Éveken keresztül közelről követtem figyelemmel a fejlődésüket és csodáltam az embereiket, a termék minőségét és úgy érzem kiemelkedő a tevékenységük az iparban.”

 

 

“Erősen hiszem, hogy a McHale további sikereket fog elérni az északi régiókban, kiemelten az állattenyésztés területén. Ismerem a McHale törekvéseit is, melyek közül az egyik a Ballinrobe-ban lévő gyártóüzemük kapacitásának növelése 10.000 m2-ről 30.000 m2-re, ami már jelenleg is folyamatban van. A McHalenél számos érdekes új termék fejlesztése is folyamatban van. Tényleg nagyon várom már, hogy a McHale csapat tagja legyek és növelni tudjam meglévő piaci részesedésüket, valamint be tudjam mutatni az új, élvonalbeli megoldásokat a Skandináv és Balti régióban

 

Záró megjegyzés Martin McHale-től

“Bo Wallis tapasztalata nagyon értékes a McHale számára több okból is – teljesítménye és az északi és balti térség piaci ismerete előnyt biztosít nekünk, továbbá stratégiai tapasztalata jelentős lesz a McHale jövőbeli projektjeinél. Nagyon megtisztelő, hogy Bo csatlakozik a McHale csapathoz és nagyon várjuk, hogy vele dolgozzunk”.