A McHale a körbálázók és kör-/szögletesbálacsomagolók specialistája, melyek az hat kontinens több mint 50 országában megtalálhatóak.

A McHale gyárai Írországban, Mayo megyében, Ballinrobe-ban és Magyarországon, Szolnokon találhatóak. A gyártás során mindkét gyárban a legújabb robot- és lézertechnikát alkalmaznak.

Az 1980-as évek közepén történt megalakulásunk óta jelentős növekedés tapasztalható a McHale életében, ez a McHale csapat elszántságának is köszönhető, akik élvonalbeli bálázási és bálacsomagolási megoldásokat alkotnak a vevői igények kielégítésére szerte a világban.

Mi a McHale-nél erősen hiszünk abban, hogy egy olyan környezetet teremtünk, amely elősegíti a kreativitást és csapatmunkát, ahol az emberek megvalósíthatják az ők igazi lehetőségeit, utat adva az egyedi fejlődés mellett az élvonalbeli megoldások kifejlesztésére.

Ambíciózus, magasan motivált, eredményre törekvő, a cél érdekében szenvedélyes embereket keresünk. A jelentkezőknek kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel kell rendelkezniük. Nyitottnak kell lenniük a folyamatos tanulásra és fejlődésre, a csapatmunkában jó csapatjátékosnak kell lennie. A kommunikációs képesség minden szinten elengedetehetetlen.

Ha szeretne ennek a csapatnak a tagja lenni, akkor lépjen kapcsolatba velünk és küldje el az önéletrajzát és az ehhez kapcsolódó információkat a formanyomtatvány kitöltésével.