Byggende på sitt omfattende utvalg av grashøstemaskiner, vil McHale introdusere sin  R 68-78 2-rotors rive den 12. november på Agritechnica, Hall 27, stand E50

McHale sine river har blitt testet i verdens vanskeligste forhold, for å kunne levere en maskin som er effektiv og pålitelig i alle terreng.

Bo Wallin, Nordic Sales Manager forklart

“Vi er et irsk selskap og gjør mye produkttest herfra, hvorfra vi får mye gode tilbakemeldinger. Dette gjør at vi kan utvikle kraftige produkter som passer til tunge irske avlinger. Vi har hatt en rekke river ute med kunder i løpet av de siste to sesongene, og tilbakemeldingen har vært utmerket, kundene likte den kraftige byggekvaliteten og også de unike McHale-funksjonene.”

McHale Design

McHale Design

McHale sin rive serie er en ideell maskin for de som ønsker å få det beste fôret ved å lage en luftig streng. Rivene leverer en perfekt streng for effektiv pressing eller innhøsting.

Det svingbare draget til en McHale rive er koblet i traktorens trepunkts armer og kontrollerer styresystemet.

På McHale sine strengeleggerriver, strekker drivlinjen seg gjennom en vidvinkel girkasse og ut til de enkelte rotorene. Hver rotor på McHale sine river, plukker gresset bare én gang, og legger det i en løs og luftig streng.

Rotorene på McHale sine river er opphengt i midten, og begge rotorene opererer med jevnt marktrykk over hele arbeidsbredden. Fjæringssystemet gjør det mulig for rotorene å følge alle bakkenes konturer, uavhengig av terrenget. McHale sine river er kraftige, men forsiktig med gresset, og leverer perfekte strenger

McHale sin 2-rotors rive er utstyrt med en høydejusteringsindikator, slik at tindehøyden enkelt kan justeres.

Combining Two Ten Foot Rows

Raker to ti-fots rader

Tindene på hver arm raker helt rent, og garanterer rent fôr i radene. Tindebevegelsen kan justeres slik at operatøren kan justere vinkelen på når tindene skal slippe gresset, for å kunne imøtekomme forskjellige typer avlinger.

Rake with baler in the background

Rive med rundballepresse i bakgrunnen

McHale 2-rotors rive serie tilbyr en rekke forskjellige arbeidsbredder fra 6,8 til 7,8 meter. Den variable arbeidsbredden justeres hydraulisk av teleskoparmene fra traktorsetet. McHale sine senterskår-river kan brukes til å rake flere slåmaskinrader eller til å ranke opp gress som er bredslått på jordet.

Raking grass on the flat

Raking av gress på flata.

Ved transport blir rotorene foldet opp, og beveger seg ned i en låseposisjon som gir en transporthøyde under 4 meter. Som et resultat trenger ikke tindarmene å fjernes for transport.

Rive serien er designet for å levere en krapp svingbevegelse og høy effekt. Styringssystemet krever minimalt med vedlikehold og er effektivt i selv de krappeste svingene.

Rake folded & Steering Axle

Foldet rake & styrbar aksel

På marken beveger avkastningsdeflektoren seg automatisk inn i arbeidsposisjonen når raken blir brettet ned.

Aksel- og hjulkonfigurasjonen beskytter ranken som sørger for at den reneste mulige avlingen leveres i ranken. McHale sine river er spesielt utviklet for å gi maksimal bakkeklaring.

McHale  R 68-78 er utstyrt som standard med 380/55 -17 brede dekk som gir utmerket stabilitet på veien, samtidig som jordpakkingen minimeres. Transportkjøringen er godkjent for 40 km / t.

Hver rotor er også utstyrt med sentraliserte fettblokker for å muliggjøre lett vedlikehold og justering av vinkelen for når tindene skal slippe avlingen, avhengig av arbeidsforhold.

Når du blir spurt om hvordan det nye serien vil bli mottatt, sa Martin McHale

“Jeg føler at den vil bli godt akseptert, maskinene vi har ute har fungert bra, og tilbakemeldingen har vært utmerket.”

Bale from Raked Row

Ball fra rakt streng