I februari 2015 visade McHale ett brett spektrum av produkter på SIMA Show i Parc des Expositions strax utanför Paris, Frankrike. SIMA är en av världens största utställningar för jordbruksmaskiner och locka över 230 000 besökare under en vecka. McHale visas den nya prisbelönta McHale Fusion 3 Plus integrerad runbalspress och inplastare för den franska marknaden och den blev mycket väl mottagen.

McHale Fusion 3 Plus vann också ett innovationspris vid SIMA visa för sin film på film teknik. McHale Fusion 3 Plus integrerad runbalspress med inplastare använder patenterad film på film teknik för att applicera plastfilm på manteln av balen i balkammaren, vilket eliminerar behovet av garn eller nätbindning. Detta är bara en av en av fler utmärkelser McHale Fusion 3 Plus har erhållit under det senaste året som omfattar FIMA Agricola, Cereals 2014 och Royal Highland Show. Nu SIMAs Innovationspris som kan läggas till utmärkelserna.

Innovation First, avant première, organisé par SIMA, 27 novemb

På bilden ovan är Christophe Moreau från vår franska Importör, Centradis, ta emot priset i McHales ställe.

Med 1740 utställare som uppvisar över 13 olika områden, så var McHale placerad i Hall 7 tillsammans med stor jordbruksmaskins tillverkare som AGCO, Kubota och Berthoud att bara nämna några.

McHale visade upp sitt Fusion utbud av runbalspress med inplastare, deras V6 utbud av flexkammarpressar tillsammans med ett urval av F5000 utbud av fixkammarpressar. Ett antal inplastare för runda och fyrkantiga balar var också på montern. McHale balhantering redskap var också på plats som omfattade den nya McHale Rs4 som tilldrog sig en hel del uppmärksamhet under veckolånga lång utställningen.

2015-02-23 16.08.42

AGCO – Fendt 1050

2015-02-23 09.04.38

AGCO – Valtra’s New T – Serien

2015-02-24 14.49.58

Kubota Monter

2015-02-25 15.06.03

Berthoud Monter