McHale’s specialutbud av rundbalspressar och inplastare för rund- och fyrkantsbalar kan ses arbeta i över 50 länder på sex kontinenter.

McHale’s tillverkningsanläggningar ligger i Ballinrobe, County Mayo på Irland och i Szolnok i Ungern. Vid båda anläggningar använder McHale den senaste tekniken beträffar laserskärning och robottillverkning.

Sedan starten på mitten av 80-talet har McHale växt betydligt, som ett resultat av den hängivenhet som McHale’s team visat och deras kapacitet att skapa ledande lösningar för pressning och inplastning i linje med den världsvida kundkretsens behov.

Våra kunder kopplar ihop McHale’s varumärke med hög kvalitet, mycket för pengarna, innovativa lösningar för pressning av rundbalar och inplastning.

På McHale tror vi starkt på skapandet av en miljö som främjar kreativitet och samarbete, där människor får chansen att uppnå sin verkliga potential, en miljö som ger individen vad som behövs för att ta fram lösningar med nytänkande.

Vi söker ambitiösa, mycket motiverade, målinriktade personer som lever för passionen att lyckas. Kandidaterna bör ha mycket hög förmåga att kommunicera och skapa goda relationer.

De bör ha god aptit för långsiktig inlärning och önskan att utvecklas i ett team, vara en god lagspelare, och att ha förmåga att kommunicera på alla nivåer är grundläggande.

Om du är intresserad av att bli en del av teamet, klicka hTyvärr har vi för tillfället inga lediga tjänsterr

Vi har för närvarande inga ledig jobb