Bo Wallin on nimitetty Pohjoismaiden ja Baltian aluejohtajaksi

McHale on nimittänyt Bo Wallinin Pohjoismaiden ja Baltian aluejohtajaksi.

McHale on sitoutunut kehittämään paalain- ja paalinkäärintäteknologiaa urakoinnin ja maanviljelyn ammattilaisille. Tavoitteena on kehittää yhä suorituskykyisempiä ja kestävimpiä koneita, joiden käytön tuloksena nurmirehun laatu on parempi sekä huoltokatkosten määrä vähäisempi.

Martin McHale (Myynti- ja Markkinointijohtaja & omistaja)

“McHale on viime vuosikymmenenä kasvanut voimakkaasti. Pohjoismaiden ja Baltian alueet ovat merkittävästi vaikuttaneet yrityksen kasvuun. Monet McHale tuotteet ovat kehitetty ja koeajettu ko. markkinoilla. Pohjoismaiden sekä Baltian asiakkaiden rooli on ollut merkittävä lopullisen tuotteen kehityksessä, tästä lämmin kiitos kaikille. Nyt McHale on pisteessä, jossa yrityksen tahto on vahvistaa läsnäoloaan tärkeillä ydinmarkkinoillaan.”

 

“Haluan lämpimästi toivottaa tervetulleeksi Bo Wallinin aluejohtajaksemme Pohjoismaihin ja Baltiaan. Aluejohtajan tehtävä on tärkeä, ja aikaisemmasta yhteistyöstä Wallinin kanssa tiedän, että McHalen suhde ydinmarkkinoihin tulee nyt vahvistumaan.”

Bo Wallinin ammatillinen tausta
Bo Wallinin koulutus on Ruotsin Alnarpin maatalousyliopistosta. Hänellä on 28 vuoden kokemus myyntiliiketoiminnan päällikkö- ja johtotehtävistä. Aikaisemmin Wallin on työskennellyt Ruotsin AGCOn Baltian ja Pohjoismaiden johtajana ja AGCOn EAME myyntijohtajana. Hän tuli McHalelle Norjan A-K MASKINER yhtiöstä, jossa hän toimi maahantuontijohtajana. Wallin on työskennellyt mm. CASE IH, New Holland, Amazone, Pöttinger ja Trima tuotemerkkien kanssa.

Bo Wallin said,

Olen innoissani uudesta työstä McHalella”, sanoo Bo Wallin. “Olen läheltä seurannut McHalen kehitystä jo vuosia. Olen ihaillut McHalen henkilöstöä, tuotteiden laatua ja koneiden teknisesti kovaa suorituskykyä.”

 

 

Uskon McHalen myynnin kehittyvän alueellani jatkossakin positiivisesti. Pohjoismaissa ja Baltiassa on tärkeitä karjankasvatusalueita. Odotan kovasti tehdaslaajennuksen valmistumista. Ballinrobe, Co. Mayossa sijaitseva 10000m2 hallit laajenevat syksyllä 30000m2 tehdaskompleksiksi. Uusia mielenkiintoisia tuotelanseerauksia on odotettavissa. Haluan olla osana McHale tiimiä ja kehittyä yhdessä yrityksen kanssa mm esittelemällä McHale nurmityökoneita Pohjoismaissa ja Baltiassa tulevaisuudessa”

 

Terveiset Martin McHalelta

“Bo Wallinin kokemus on arvokasta kahdesta syystä; Wallinilla on paljon osaamista alueen toimintatavoista ja haasteista. Olen luottavainen, että hyvä tulos saavutetaan Wallinin kanssa. Toiseksi hänellä on vahvaa strategista kokemusta, jonka uskon johtavan entistä tuloksekkaampiin projekteihin tulevaisuudessa. Olemme kaiken kaikkiaan erittäin iloisia Wallinin tulosta taloomme ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi”.