Yritys

McHale on veljesten Padraic ja Martin McHale perustama perheyritys. Kuluneiden yli 30 vuoden aikana he ovat kehittäneet ammattikäyttöön tarkoitettuja maatalouskoneita keskittyen paalaimiin ja paalinkäärimiin, jotka tuottavat pyörö- ja kanttipaalattua säilörehua sekä pyöröpaalattua heinää ja olkea.

Alkuvuosina McHale erikoistui pyörö- ja kanttipaalinkäärimien tuotantoon. Vuonna 2002 McHale toi yhdistettyjen paalainkäärimien markkinoille yhdistelmäkoneensa Fusionin. Vuodesta 2004 alkaen McHale on kehittänyt F5-mallistoa, johon kuuluu kolme kiinteäkammioista pyöröpaalainta. F5400-paalain on ilman silppuria, F5500-paalaimessa on 15-teräinen silppuri ja F5600 on täysin automaattinen, 25-teräisellä silppurilla varustettu paalain. Vuonna 2009 McHale kehitti V6-sarjan muuttuvakammioiset paalaimet.

McHalen pyöröpaalaimet ja paalinkäärimet voidaan nähdä yli 50 maan pelloilla maailman eri kolkilla.

McHalen koneiden tutkimuksessa, suunnittelussa ja testauksessa loppukäyttäjän tarpeet ovat keskeisessä asemassa. Suunnittelu- ja kehitysvaiheessa kaikki koneet käyvät läpi tiukan testauksen, jossa ovat mukana  todelliset loppukäyttäjät eli viljelijät ja koneurakoitsijat Irlannista, Isosta-Britanniasta, Pohjoismaista ja Uudesta-Seelannista.

Testausvaiheen päätyttyä McHale valmistaa ammattikäyttöön tarkoitetut paalaimensa ja paalinkäärimensä uusinta laser ja automaatiotekniikkaa käyttäen. Valmistus tapahtuu Irlannissa ja Unkarissa sijaitsevissa tarkoituksenmukaisissa tehtaissa, joissa noudatetaan tiukkoja laatuvaatimuksia. Yksi valmistusvaiheen keskeinen piirre on, että kaikki käytettävät komponentit voidaan jäljittää. Jokainen kone myös testataan, koekäytetään ja kalibroidaan ennen kuin se lähtee McHalen tehtailta.

Kaikki valmistusvaiheet täyttävät tiukimmat laatukriteerit ja kaikki paalaimet ja paalinkäärimet tuotetaan ISO 9001:2008 laatusertifikaatin edellyttämällä tavalla.

McHale - Ammattilaisen valinta

McHale Irlanti

McHale Irlanti McHalen päätoimipaikka sijaitsee Länsi-Irlannissa, kaupungissa nimeltä . . .Lue lisää

McHalen Historia

Katsaus kehitykseen, jonka tuloksena yhtiöstä on tullut kansainvälinen teollisuusyhtiö, joka on . . .Lue lisää

Tuotteet

McHale valmistaa erityisen tehokkaita maatalouskoneita kansainvälisille markkinoille. . . .Lue lisää

Jälleenmyyjät

Locate a McHale Dealer in your Area . . .Lue lisää