McHalen pyöröpaalaimien sekä pyörö- ja kanttipaalinkäärimien asiantuntijat työskentelevät kuudessa maanosassa yli 50 maassa.

McHalen tuotantolaitokset sijaitsevat Irlannissa Ballinrobessa, Mayon kreivikunnassa ja Unkarissa Szolnokissa. Kummasakin tuotantolaitoksessa McHale käyttää hyväkseen uusinta tuotantotekniikkaa robotteineen ja lasereineen.

McHale on kasvanut merkittävästi 1980-luvun puolivälissä tapahtuneen perustamisensa jälkeen. Tästä kuuluu kiitos McHalen henkilöstön antaumukselliselle työlle ja heidän kyvylleen luoda edistyksellisiä paalaus- ja käärintäratkaisuja, jotka vastaavat maailmanlaajuisen asiakaskunnan tarpeita.

Nimeen McHale yhdistyy asiakkaidemme mielestä korkea laatu, hyvä hinta-laatu-suhde sekä innovatiiviset pyöröpaalaus- ja paalinkäärintäratkaisut.

McHalessa me uskomme vakaasti luovuutta ja tiimityötä tukevaan ympäristöön, jossa ihmiset voivat käyttää hyväkseen kaikkia kykyjään, ympäristöön, joka antaa ihmisille mahdollisuuden kehittää huippuratkaisuja.

Me etsimme kunnianhimoisia, erittäin motivoituneita, tuloksiin ja hyviin suorituksiin tähtääviä ihmisiä. Hakijoilla tulisi olla erinomaiset sosiaaliset taidot ja kyky rakentaa suhteita. Heillä tulisi olla halu jatkuvasti oppia ja kehittyä ryhmätyöoloissa. Olennaista on myös olla hyvä joukkuepelaaja ja kyky kommunikoida kaikilla tasoilla.

Jos olet kiinnostunut liittymään tiimiimme, ota meihin yhteyttä

 

 

Meillä ei valitettavasti ole tarjolla mitään työpaikkoja tällä hetkellä