Ansettelsen av Bo Wallin som regionsjef for Norden og Baltikum

McHale har ansatt Bo Wallin som sin regionsjef for Norden og Baltikum.

McHale er dedikert til å utvikle nyskapende presse og pakke løsninger for profesjonelle entreprenører og bønder. McHale har som mål å utvikle kvalitets maskiner, som øker fôrkvaliteten, samtidig som nedetid og driftskostnader er redusert til et minimum.

Martin McHale (Med-grunnlegger og Salgs & Markeds sjef ved McHale)

“McHale har som selskap vokst kraftig det siste tiåret. De nordiske og baltiske regioner har bidratt betydelig til veksten. Mange av de produktene vi har utviklet, har blitt testet i disse markedene, og våre nordiske og baltiske kunder, og distributører har spilt en viktig rolle i produktutviklingen. Noe vi er veldig takknemlige for. McHale er nå på et punkt hvor vi trenger å styrke vår tilstedeværelse i de sentrale Nordiske og baltiske markedene.”

 

“Som et resultat av dette, er jeg glad for å kunngjøre at vi har ansatt Bo Wallin som vår regionsjef for Norden og Baltikum. Jeg ser på dette som en svært viktig rolle, og ut i fra arbeid med Bo i det siste, er jeg trygg på at han vil utvikle McHale som merkevare, og styrke våre relasjoner i disse viktige områdene.”

Bo Walling Bakgrunn og kommentarer
Bo ble utdannet ved Sveriges landbruksuniversitet, Alnarp. Han har 28 års erfaring innen landbruksnæringen, med ledende arbeid innenfor salg og markedsføring. I sin karriere har Bo Wallin innehatt stillinger som leder for det svenske selskapet AGCO AB, salgsdirektør for Norden og Baltikum for AGCO EAME og senest importsjef for AK Maskiner Norge, som er importør for et bredt spekter av produkter, inkludert Case IH, New Holland, Amazone, Pöttinger og Trima for å nevne noen.

Bo Wallin sa,

“Jeg ser frem til å bli en del av McHale. Jeg har fulgt deres utvikling tett over flere år, og jeg har beundret deres folk, produktkvalitet, og jeg føler at deres prestasjoner er enestående i bransjen.”

 

 

“Jeg har en sterk tro på at McHale vil fortsatt nyte suksess, særlig i jordbruksområder som driver med husdyr i de nordiske regionene. Jeg har også lært om McHale sine ambisjoner, og en av dem er en utvidelse av produksjonskapasiteten på sin fabrikk i Ballinrobe, Co. Mayo som pågår nå, hvor de øker fra 10,000m2 til 30.000 m2. McHale har også en rekke spennende nye produkter under utvikling. Jeg ser virkelig frem til å være en del av teamet på McHale og dyrke de eksisterende markedsandeler og å innføre nye løsninger til de nordiske og baltiske regioner

 

Siste kommentar fra Martin McHale

“Erfaringen Bo Wallin har, er verdifullt for McHale av flere grunner -. Hans drift og hans Nordiske og baltiske markeds- kunnskap vil gi oss innflytelse, mens hans mer strategiske erfaringer vil være relevant for fremtidige prosjekter i McHale. Vi er svært glade for å ha Bo med i McHale sitt team, og vi ser frem til å jobbe med ham”.