McHales spesialiserte utvalg med rundballepresser og rund og firkantballepakkere kan sees i drift i mer enn 50 land over seks kontinenter.

McHales produksjonsfasiliteter er i Ballinrobe, County Mayo i Irland og i Szolnok i Ungarn.  Ved begge fasilitetene bruker McHale det siste innen robotteknologi og laserproduksjonssystemer.

Siden vår etablering i midten av 80-årene har McHale opplevd en betydelig vekst, som kan tillegges entusiasmen av teamet ved McHale og deres evne til å skape moderne ballepresse og pakkeløsninger i tråd med verdensomspennende kundebehov.

Til våre kunder er McHale merket assosiert med høy kvalitet, verdi for pengene, nyskapende rundballepresser og rundballepakkerløsninger.

Hos McHale har vi sterk tro på å skape et miljø som oppfordrer kreativitet og lagarbeid hvor mennesker kan virkeliggjøre deres potensial, et miljø som bemyndiger individer til å utvikle moderne løsninger.

Vi ser etter ambisiøse, høyt motiverte, resultatfokuserte personer som deler en lidenskap for utførelse og prestasjon.  Kandidater bør ha fremragende kommunikasjons- og relasjonsbyggende evner.  De bør ha en appetitt for kontinuerlig opplæring og utvikling innenfor et lagmiljø og være en god lagspiller og en evne til å kommunisere ved alle nivåer.

Om du er interessert i å bli en del av vårt team, trykk her

Beklager, det er for oyeblikket ingen ledige stillinger.